Η εταιρεία Καρράς Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας ιδρύθηκε το 2005.

Κάτοχος της επιχείρησης είναι ο Καρράς Ιωάννης, ηλεκτρολόγος-εγκαταστάτης, κάτοχος πτυχίου, με προϋπηρεσία τουλάχιστον 10 χρόνων στον ηλεκτρολογικό εξοπλισμό και τις εγκαταστάσεις.

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και καινοτομίας, αξιοποιώντας τις νέες τεχνολογίες. Με πολυετή εμπειρία στο χώρο, αναγνωρίζουμε τις ανάγκες του πελάτη και διευρύνουμε τη γκάμα των προϊόντων μας με γνώμονα την προστασία του περιβάλλοντος.

Η εταιρεία μας διαθέτει λάμπες και φωτιστικά LED, ενεργειακά τζάκια, πέλλετ, είδη κλιματισμού και αντλίες θερμότητας, φωτοβολταϊκά, ηλιακούς θερμοσίφωνες, μπαταρίες, κάμερες & συναγερμούς, οσμώσεις  καθώς και μία ολοκληρωμένη γκάμα από ηλεκτρολογικό εξοπλισμό.

Είμαστε αντιπρόσωποι γνωστών εταιρειών του χώρου όπως Metanore Hellas, Fireblue, Olympic Engineering, Sunlight, Ecosun, Fluo, Veluda κ.α. Τα προϊόντα που προμηθευόμαστε είναι όλα Ευρωπαϊκής προέλευσης και διαθέτουν τα απαιτούμενα πιστοποιητικά καθώς και εγγυήσεις.

Το κατάστημα μας διευρύνει τις παροχές του στις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις καθώς και στην προμήθεια  επαγγελματικού εξοπλισμού.

Άμεση διαθεσιμότητα και στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Επισκεφθείτε το χώρο μας Μικκιάδων 5 & Βλαχογιάννη 7 – Χίος ή επικοινωνήστε μαζί μας στο 2271102298- 6932197534, email: ioannhs.karras@yahoo.gr